Tarta cu legume

de kamely in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2015 | 6582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o foaie de placinta ( foietaj)
  • 100g branza Emmentaler Delaco
  • 1 vanata de 300g
  • 1 dovecel de 450 g
  • 2 ardei
  • 300 g rosii cherry
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 oua
  • 1 lingura de smantana
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu legume:

Asezati foaia de placinta in forma,intepati din loc in loc cu o furculita, puneti deasupra o foaie de copt peste care asezati o greutate, (fasole) si coaceti 10-15 minute la 180 grade.

Intre timp feliati subtire vanata, dovlecelul si ardelul si  le coaceti pe un gratar, rand pe rand, desigur si rosiile le puteti coace putin.

Tocati ceapa fin iar morcovul il dati prin razatoare. Puneti uleiul la incis si le caliti putin.

Puneti intr-un castron branza rasa, 2 oua, ceapa si morcovul calite si smantana. Se amesteca totul, se sareaza si pipereaza dupa gust.

Turnati compozitia peste foaia  coapta pe jumatate si asezati legumele rulate, intercaland cu rosii cherry.

Ungeti tarta cu ou batut, presarati oregano si inca putin emmentaler si coaceti la 180 grade , timp de 45 minute.

TIPS-URI

1

Legumele pregatite la gratar se pot taia cubulete si se pot amesteca in compozitia cu ou si smantana

2

se pot folosi si alte legume

3

Este absolut delicioasa si calda si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu cascaval si ceafa afumata, in aluat de bere si jumari